Privacy

Wij hunebeddeninnederland.nl hechten we veel waarde aan de privacy van onze bezoekers. Dit privacybeleid legt uit welke informatie we verzamelen, hoe we deze informatie gebruiken en beschermen, en welke rechten u hebt met betrekking tot uw persoonlijke gegevens. Door gebruik te maken van hunebeddeninnederland.nl stemt u in met het verzamelen en gebruiken van uw persoonlijke informatie zoals beschreven in dit beleid.

1.1 Persoonlijke informatie

Wij verzamelen geen persoonlijk identificeerbare informatie, tenzij u deze vrijwillig aan ons verstrekt, bijvoorbeeld door contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze website. Dergelijke informatie kan uw naam, e-mailadres of andere contactgegevens omvatten.

1.2 Niet-persoonlijke informatie

Tijdens uw bezoek aan hunebeddeninnederland.nl kunnen bepaalde niet-persoonlijke informatie automatisch worden verzameld, zoals uw IP-adres, het type browser dat u gebruikt, uw besturingssysteem en de verwijzende website. Deze informatie wordt gebruikt voor statistische doeleinden en om onze website te verbeteren.

Gebruik van informatie

Wij gebruiken de verzamelde informatie om: U te voorzien van de gevraagde diensten en informatie; Onze website te beheren en te verbeteren; U te informeren over relevante producten, diensten of updates waarvan wij denken dat ze interessant voor u kunnen zijn, mits u hiervoor uw toestemming hebt gegeven. Gegevensbescherming We nemen redelijke maatregelen om uw persoonlijke informatie te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, verlies, misbruik of wijziging. We hanteren passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen om uw gegevens te beschermen.

Google Analytics en Google Tag Manager

Op hunebeddeninnederland.nl maken we gebruik van Google Analytics en Google Tag Manager om gegevens te verzamelen over het gebruik van onze website, zoals paginaweergaven, verkeersbronnen en gebruikersgedrag. Deze tools helpen ons de website te analyseren en te verbeteren. De verzamelde informatie is geanonimiseerd en wordt gebruikt voor statistische doeleinden. Google Analytics en Google Tag Manager gebruiken cookies om gegevens te verzamelen. Raadpleeg het privacybeleid van Google voor meer informatie over hoe zij deze gegevens gebruiken en beschermen.

Externe links

Onze website kan links bevatten naar andere websites van derden. We zijn niet verantwoordelijk voor het privacybeleid of de praktijken van deze websites. We raden u aan om het privacybeleid van deze externe websites te lezen voordat u persoonlijke informatie verstrekt.

Uw rechten

U hebt het recht om uw persoonlijke informatie in te zien, te corrigeren, bij te werken of te verwijderen. Als u vragen hebt over uw persoonlijke gegevens of als u uw rechten wilt uitoefenen, neem dan contact met ons op via de contactgegevens die onderaan dit beleid worden vermeld.

Wijzigingen in dit beleid

We behouden ons het recht voor om dit privacybeleid op elk moment te wijzigen of bij te werken. Eventuele wijzigingen in dit beleid worden van kracht zodra het herziene privacybeleid op hunebeddeninnederland.nl/ wordt geplaatst.

Contact

Als u vragen heeft over dit privacybeleid of de praktijken van hunebeddeninnederland.nl/, neem dan contact met ons op via eising1@home.nl